e
Banner

Etiketler: bahadır özbayır



ADR’deki erteleme tansiyonu yükseltiyor!



Akaryakıt, lojistik ve araç ürecileri ADR’ye kilitlenirken, yayınlanan yeni yönetmelikle taşıma araçları ve üniteleriyle ilgili hükümler 1 Ocak 2014 tarihine ertelendi. Kararı değerlendiren sektör temsilcileri; hizmet verdikleri alanlar kadar can ve mal güvenliği açısından da son derece önemli olan yönetmeliğin bir an önce devreye alınmasını talep ediyor.




Mercedes-Benz Türk’ten Sulayıcı Lojistik’e 150 Axor



Mercedes-Benz Türk, şehirlerarası nakliyat sektöründe 54 yıllık tecrübeye sahip Sulayıcı Lojistik ile yeni ve önemli bir anlaşmaya daha imza atarak, sektördeki faaliyetlerini Mercedes-Benz kamyonlar ile sürdürmeyi tercih eden Sulayıcı Lojistik’e 150 adet Axor 1840 LS araçtan oluşan yeni bir filo satışı gerçekleştirdi.




Mercedes-Benz Türk’ten Pripa Lojistik’e 60 Atego, 10 Actros teslimatı



Mercedes-Benz Türk, 2005 yılında Ankara’da kurulan Pripa Lojistik’e 70 adet Mercedes-Benz kamyon teslimatı gerçekleştirdi.




Çözüm ortaklığına dönüşen lojistik dış kaynak kullanımını tetikliyor


Yayın: 09-08-2014
Kategori: Otomotiv

Türkiye’de lojistiğin, hizmet alış verişi sözleşmesinin ötesinde bir çözüm ortaklığı anlayışına doğru ilerlediğini belirten TAİD Yönetim Kurulu Başkanı H. Bahadır Özbayır, artık birçok üreticinin lojistikte dış kaynak kullandığını ve bu trendin hızla devam ettiğini söylüyor. 




Lojistiğin rekabete katkısı hayati nitelikte


Yayın: 19-04-2016
Kategori: Otomotiv

Otomotiv sektörünün uzun vadedeki başarısının, rekabetçi yapısının muhafaza edilmesi ve hatta daha da iyileştirilmesine bağlı olduğunu vurgulayan TAİD Yönetim Kurulu Başkanı H. Bahadır Özbayır, “Lojistik sektörünün bu yapıya katkısı hayati niteliktedir” dedi. 




Mercedes-Benz Türk 50.yılını teslimatlarla taçlandırıyor



Filo teslimatlarına bir yenisini daha ekleyen Mercedes-Benz Türk, 79 adet Mercedes-Benz araç için Deniz Nakliyat’la el sıkıştı. 
zirve_banner